Magamról

Őseink tudása segít bennünket a jövő építésében.

Ezért “Tiszteld apádat és anyádat…” és ezért fontos a hagyományok őrzése, ápolása.

Ehhez a hagyományőrzéshez szeretnék hozzájárulni munkáimmal, melyekre úgy tekintsen kedves látogató mint a XXI. század új manufaktúrájának termékeire. Ezek kézműves munkák, amik nem lószerszámot vagy pásztorbotot díszítenek – hanem weblapokat, nyomtatott kiadványokat.

Szeretném ha sokan, sokféleképpen tudnák használni ezeket a gyönyörű ránk hagyott kincseket.Ezek a minták vektorgrafikák. Minőségromlás nélkül nagyíthatók kicsinyíthetők, átszínezhetők, darabolhatók, stb…
Grafikai programokkal PhotoShop, Illustrator, GIMP használhatók és változatos formavilágot lehet velük felépíteni.
Az itt található motívumok EPS, CSH, AI formátumban letölthetők. Kérésére bármelyik mintát a látogató (felhasználó) kívánsága szerinti formátumra (JPG, TIF, PDF, BMP, stb…), méretűre alakítom és úgy bocsátom rendelkezésére.Az elkészült motívumok egy része ingyen hozzáférhető, más része megrendelhető és megállapodás szerint felhasználható.Ha tetszenek az itt látottak, akkor szívesen állok rendelkezésére, hogy ilyen motívumokkal, forma és színvilággal gazdagítsam honlapjának, vagy nyomtatott kiadványának oldalait.Írhat ide egy üzenetet ezzel kapcsolatban.

Szerencsi István